Proiectul "Mic si ecologist"
Pentru ca noi sustinem si militam pentru protejarea naturii si pentru ca cei mici si cei mari, cu totii suntem parte din ea, te invitam pe tine si copilul tau la o sarbatoare a puritatii.

Grija si afectiunea pentru copii, grija pentru NATURA, toate fac parte din noi, rezonam cu totii la frumusetea si puritatea emanata de ea.
Haideti sa fim parintii padurilor de maine!

Proiectul MIC SI ECOLOGIST, se doreste a a fi un proiect amplu, desfasurat pe parcursul mai multor ani, implicarea fiind una completa si corecta atat fata de parteneri cat si fata de tot ceea ce decurge dintr-o intelegere responsabila a conceptului de impadurire si ingrijire a spatiilor verzi.

Prezentare proiect...
Proiectul "Crestem Impreuna..."
Nasterea, cel mai emotionant eveniment din viata unei femei este prezentat cu toata atentia pe care o merita - tot ce trebuie stiut si pregatit. Sfaturi competente legate de toate problemele, bucuriile si transformarile care apar in timpul celor 9 luni de sarcina sunt expuse de cei mai buni medici ginecologi (sarcina in lunile 6-9, sanatate, analize, nutritie, psihologie, cuplu, echilibru emotional).

Cel mai frumos, dar si plin de provocari si culoare este primul an din viata copilului, iar aici te asteptam nin nou cu sfaturi extrem de utile despre primele 2 saptamani de viata ale nou-nascutului. Un parinte bun este un parinte informat, iar noi abordam teme de dezvoltare (limbaj, motricitate, senzorial, socializare etc), sanatate, educatie.Noutati in domenii de interes special-diete potrivite, psihologie pe intelesul tuturor si sfaturi medicale competente, liste utile cu materiale ptr spitalizare, ptr suport ulterior, ptr mama si bebe.

Toate acestea inseamna sprijinul nostru pentru viitoarele mamici, regasit intr-un calup de informatii specializate.Acest proiect poate deveni pentru tine mamico o sursa inepuizabila de informatii.
Asa ca te invitam sa te alaturi clubului nostru V.I.P.si sa beneficiezi pe langa informatiile si noutatile in domeniu de sfaturile mamicilor care au trecut prin experiente asemanatoare cu ale tale.

Deci te asteptam si te invitam sa te inscri in club printr-un singur mesaj la adresa contact@familiesanatoasa.ro . Vei fi contactata si informata asupra detaliilor.


Citeste mai mult...
Proiectul "Gradinita armoniei"
Gradinita armoniei - este un nou proiect de educatie timpurie al Asociatiei Familie Sanatoasa ce isi propune sa dezvolte abilitati socio-emotionale la copiii de varsta prescolara.

Proiectul "Gradinita armoniei", derulat de Asociatia Familie Sanatoasa in perioada decembrie 2015-iulie 2016 este un proiect realizat cu sprijinul companiei ING Bank si se va desfasura la sediul Gradinitei cu program prelungit "Albatros" din orasul Navodari, judetul Constanta.Aceasta initiativa a luat nastere din dorinta noastra de a le oferi copiilor sansa de a deveni adulti echilibrati. Dezvoltarea inteligentei socio-emotionale reprezita una dintre componentele de baza ale adaptarii copilului si adultului.

Citeste mai departe...
Proiectele A.F.S.
1. My child, my legacy! Seminarii cu si pentru parinti (lb romana/engleza)

Totul despre proiect....

2. Mareste IQ copilului tau! Cursuri de dezvoltare timpurie in gradinite si scoli

Totul despre proiect....

3. Mic si educat Cursuri de educatie practica timpurie in gradinite si scoli

Totul despre proiect....

4. Mic si talentat Concurs de dansuri populare romanesti pentru copii din gradinite

Totul despre proiect....

5. Bucataria vesela Retete delicioase si sanatoase pentru intrega familie

Totul despre proiect....

6. Mic si sanatos Cursuri de nutritie corecta si sanatoasa in gradinite si scoli

Totul despre proiect....

7. Terapie florala Proiect de dezvoltare a creativitatii si constientizare a nevoielor emotionale in familie.

Totul despre proiect....

8. Sanatate si culoare Proiect derulat cu misiunea de a promova comportamentul - grija pentru sanatate si un stil de viata armonios al copiilor si al intregii familii.

Totul despre proiect....