Voluntarul nostru
Cine poate fi voluntar?

Oricine poate sa devina voluntar si sa aduca o contributie, cat de mica, la lumea care ne inconjoara. Important este doar sa iti doresti acest lucru! Cu totii avem cel putin un lucru la care ne pricepem suficient de bine; asadar, cu totii avem cel putin o abilitate, pricepere sau un talent pe care sa il putem pune in folosul unei persoane care are nevoie de ajutor, in folosul strazii, al cartierului sau orasului in care traim sau in folosul comunitatii in general.

Totul este sa ne dorim acest lucru si sa gasim acea organizatie care sa ne ofere oportunitatea potrivita de a face acest lucru. Pentru o comunitate mai buna, pentru a fi mai fericiti si mai impliniti.

Imagini voluntari...
Doneaza pentru viitor
Dragii nostri prieteni si sustinatori, oricine poate sa devina voluntar sau sustinator a unor proiecte de suflet si cu suflet! Sa devina deci ajutor si sa aduca o contributie cat de mica, prin donatia sa, la lumea care ne inconjoara.
Important este doar sa iti doresti acest lucru!
Cu totii avem cel putin un lucru sau cauza la care ne pricepem suficient de bine si pe care o putem sustine si impartasi cu toata forta; asadar, cu totii avem cel putin o abilitate, pricepere sau talent pe care sa il putem pune in folosul unei persoane care are nevoie de ajutor, in folosul strazii, al cartierului sau orasului in care traim sau in folosul comunitatii in general. Cu totii avem posibilitatea sa donam 2% din impozitul pe veniturile noastre pentru a sustine un program sau proiect drag, pentru a putea sustine si milita pentru o cauza ce reprezinta ajutor poate neasteptat in multe dintre cazurile de educare si suport ale semenilor nostri.

Totul este sa ne dorim acest lucru si sa gasim acea organizatie care sa ne ofere oportunitatea potrivita de a face acest lucru. Pentru o comunitate mai buna, pentru a fi mai fericiti si mai impliniti. Programele si proiectele noastre traiesc atata vreme cat vom pune cu totii umarul pentru a le ajuta sa mearga mai departe.

In doar cateva clipe puteti ajuta enorm, puteti completa cu datele voastre formularul destinat directionati celor 2% din impozitul pe venit catre noi, ASOCIATIA FAMILIE SANATOASA. Daca v-am castigat increderea sau daca girati cu incredere proiectele noastre pentru o viata mai sanatoasa, mai frumoasa, puteti decide ca aceasta suma sa se indrepte catre noi, ajutandu-ne sa realizam actiuni de calitate, proiecte de suflet si pentru suflete, sa oferim sprijin si consilierea noastra celor ce au nevoie de ele.

Formularul trebuie completat si depus la Administratia Financiara de care apartineti sau trimis prin posta cu recomandata catre aceasta institutie pana la data de 25 Mai 2016.

Cu recunostinta,
Echipa AFS

Pentru venituri doar din salarii descarca formular 230
Pentru venituri din mai multe surse descarca formular 200

Datele A.F.S. ce trebuie in Declaratia 230 si Declaratia 200 complatate sunt:
1. Denumirea entitatii nonprofit: Asociatia Familie Sanatoasa
2. Codul de identificare fiscal a entitatii nonprofit: RO 28983458
3. Cod bancar a entitatii nonprofit: RO21BTRL04401205W66050XX

Descarca "Declaratia 230"

Descarca "Declaratia 200"
Doneaza un copacel!
Primul proiect in care esti invitat de noi sa te implici este "Mic si ecologist" (poti citi mai multe amanunte la segmentul dedicat proiectului). Poti face chiar acum, un dar inedit unui copil fara posibilitati materiale - propriul sau copacel. Doneaza 10 lei in contul RO21BTRL04401205W66050XX deschis la Banca Transilvania-Agentia Lizeanu, specificand la detalii "Proiect Mic si ecologist".
Urmareste-ne si vei afla caror copilasi abandonati le-ai facuta o imensa bucurie!


Plant for the planet

Ozone secratariat

Biodiversity

Ecosystem

Biosafety

Climate changePrima padure "Mic si ecologist"

S-a nascut prima padure "Mic si ecologist"! Evenimentul desfasurat ieri este primul din cadrul proiectului "Mic si ecologist" - Copii inverzesc Romania!, proiect initiat si dezvoltat de Asociatia "Familie Sanatoasa" in colaborare cu parteneri si furnizori. Este un proiect amplu prin care ne dorim sa impadurim impreuna cu copiii multe zone din Romania, sa dam nastere impreuna cu ei si pentru ei, unor paduri pe care le vom numi "Mic si ecologist", in care fiecare copacel va purta numele copilului care, sau pentru care, a fost sadit.

Imagini eveniment...

Padurile "Mic si ecologist"

Cei mai mici si mai entuziasti iubitori ai naturii se vor implica an de an, alaturi de parintii si profesori lor, in actiuni concrete de protejare a mediului, organizate de AFS. Astfel vor lua nastere Padurile plantate in campania Mic si ecologist, in care fiecare copacel va purta numele dat de copilul care l-a sadit. Toti copaceii vor avea cate un parinte (Certificat AFS de Parinte Adoptiv de Copacel) alaturi de care sa creasca si de care va fi ocrotit intocmai ca un adevarat membru al familiei. Micii participanti la aceasta campanie sunt prescolari si scolari ai gradinitelor si scolilor, care impreuna cu parintii si profesorii se inscriu ca ajutoare de nadejde la plantare, Mici si Mari Voluntari Verzi AFS, care plini de avant si energie dau nastere frumoaselor paduri de maine. Pe langa informatiile de un real folos si foarte interesante acumulate in cadrul lectiilor si demonstratiilor, membri si voluntarii AFS si specialistii silvicultori ii vor invata si ajuta pe cei mici sa planteze corect si apoi se vor ingriji ca toti copaceii sa se nasca si sa creasca in cele mai bune conditii.
Valoarea si perceptia muncii voluntare in echipa, alaturi de colegi, prieteni, cei dragi si invatatori si rezultatul atat de frumos dar si impresionant prin dimensiunea lui fizica, ii stimuleaza pe cei mici, ii umple de mandrie si respect pentru munca depusa, ii motiveaza si le creste stima de sine si increderea in fortele proprii. Sunt entuziasti sa invete (de la membri AFS si de pe site www. micsiecologist.ro ) dar si sa-i invete la randul lor pe prieteni si parinti, familie despre noutatile ce le afla despre toate aceste domenii (natura, fauna si flora, ecologie, tehnica, evolutie, echipa, dezvoltare, munca cu rezultate frumoase etc) Se urmareste deci impregnarea si invatarea inca de la varste fragede a unor valori si principii de viata sanatoase si frumoase dar si ajutarea la o dezvoltare personala corecta si de succes a celor mici. Informatii folositoare pentru conturarea unor caractere si principii frumoase de trai pentru copiii nostri vor fi tot timpul la indemana dvs, cadre didactice si parinti, pe site-urile noastre sau prin intermediul proiectelor pe care le desfasuram si comunicam.
Va asteptam alaturi de noi, sa ne impartasiti din experiente sau cunostintele dvs in domeniu, pentru a le putea furniza celor mici dar si celor mari cat mai multe date pretioase pentru o dezvoltare armonioasa. Suntem cu adevarat onorati ca ne sunteti alaturi!
Imagini evenimente...

A 10-a si a 11-a padure"Mic si ecologist"

Ne pregatim de zor de pe acum pentru urmatoarele paduri in primavara si toamna 2016, unde vom planta 20.000 de puieti. Dragi parinti pentru a da impreuna un exemplu viu copiilor nostri, va puteti inscrie in proiect trimitandu-ne datele dvs de contact la adresa contact@familiesanatoasa.ro.
Haideti sa fim parintii padurilor de maine!

Mai multe despre...