Cine suntem noi?
Asociatia "Familie Sanatoasa" a luat fiinta din dorinta de a ne aduce aportul la o mai buna si corecta intelegere a conceptului de stil de viata sanatos. Sanatatea vine din si de la noi, din felul nostru de a ne intelege nevoile, spiritul si modul de a evolua continuu. Si pentru aceasta militam.

Asociatia "Familie Sanatoasa" este o organizatie non-profit; ne desfasuram activitatea in conformitate cu legile statului si ale statutului propriu, activitatile asociatiei fiind sustinute din sponsorizari, prin autofinantare si subventii. Membrii fondatori ai Asociatiei detin solide competente si abilitati in domeniile: medical, psihologie ,management performant, marketing si comunicare. Astfel, toate acestea si marea dorinta de a incerca sa ne aducem aportul la educarea noastra si a copiilor nostri in spiritul si directia unei frumoase si sanatoase conduite in viata, au dus la elaborarea unor proiecte/programe ce se vor desfasura in domeniul educational, sanatate, dar si entertainment.
Va invitam sa ne urmariti, sa luati parte si sa fiti parte din proiectele noastre, sa ne cunoastem si sa crestem impreuna!

....

Comunicare
Cunostintele si experienta acumulata in domeniul comunicarii si marketing-ului on-line si off-line, ne ofera posibilitatea sa facem o informare complexa si bine coordonata catre publicul dedicat proiectelor noastre.

O confirma activitatea noastra de pana acum prin site-urile de mai jos:

MicSiEcologist.ro PsihologiaCopilului.ro

FarmaciaCopilului.ro Jurnal De Sarcina

AlimentatieCopii.ro
Obiectivul nostru
Domenii in care activam

Obiectivele noastre inglobeaza si sunt orientate catre promovarea studiului, cunostintelor si metodelor de aplicare sanatoasa a lor, implicarea in definirea si implementarea unor principii legate de ceea ce inseamna o viata frumoasa, sanatoasa si echilibrata, educatie si pedagogie de calitate, suport psihologic pentru o dezvoltare si conduita corecta in societate, protectia mediului si ecologie.